Program in Detail DAY1Program in Detail DAY2Agenda

 

17 DECEMBER 2022, SATURDAY

Time Room 301 Room 402
Registration 08:00-08:30 Poster & Exhibition 08:00-17:00
08:30 – 09:00
(30 mins)
Welcome & Introduce
09:00 – 09:50
(50 mins)
Keynote Lecture 1 (301)
The Development and Current Situation of Health Check-up Technology and Industry in Japan.
Speaker: Yasuhiro Nishizaki (Japan)
10:00 – 10:30
(30 mins)
【Screening 1】
Changes in “Normal” Physiological Data and Brain MRI Findings with Aging.
Speaker: Yukito Shinohara (Japan)
【Resilience 1】
The Resilience of Travel Check-Up after COVID Pandemic.
Speaker: Lin-Hwei Chen (USA)
10:30 – 11:00
(30 mins)
【Screening 2】
Screening and Checkup during the COVID-19 Pandemic in South Korea.
Speaker: Sang-Woo Oh (Korea)
【Resilience 2】
Health Literacy Promotes Effective Health Evaluation.
Speaker: Peter Wu-Shou Chang (Taiwan)
11:00 – 11:30
(30 mins)
【Screening 3】
Current Health Screening in Taiwan.
Speaker: Wen-Yuan Lin (Taiwan)
【Resilience 3】
Health promotion in 21 centuries Well-being – Salutogenesis – Resilience –
Speaker: Ying-Wei Wang (Taiwan)
11:30 – 12:00
(30 mins)
Break
12:00 – 13:00
(60 mins)
Lunch Symposium
(MSD)
Lunch Symposium
(Abbott Taiwan)
13:10 – 14:00
(50 mins)
Keynote Lecture 2 (301)
Recommendation of Healthy Aging Diet in Geriatric Checkup.
Speaker: Bradley Willcox (USA)
14:10 – 14:40
(30 mins)
【Management 1】
Precision Medicine for Geriatrics and Healthy Aging.
Speaker: Richard Allsopp (USA)
Oral Presentation
14:40 – 15:10
(30 mins)
【Management 2】
Management of Obesity during the COVID-19 Pandemic in South Korea.
Speaker: Kyoung-Kon Kim (Korea)
15:10 – 15:40
(30 mins)
【Management 3】
Management after Cancer Screening in Taiwan.
Speaker: Shao-Yi Cheng (Taiwan)
15:40 – 16:00
(20 mins)
Coffee Break
16:00 – 16:30
(30 mins)
【Accreditation 1】
Accreditation of Health Checkup Institution, in the Aspect of Japan Society of Health Evaluation and Promotion.
Speaker: Kengo Moriyama (Japan)
Oral Presentation
16:30 – 17:00
(30 mins)
【Accreditation 2】
Clinical Significance of the Follow-up System after Health Evaluation, and Promotion in Japan.
Speaker: Junichi Kaburaki (Japan)
17:00 – 17:30
(30 mins)
【Accreditation 3】
Accreditation of Health Checkup Institution, in the Aspect of Taiwan Society.
Speaker: Pa-Chun Wang (Taiwan)
17:30 – 18:30
(60 mins)
Break

 

18 DECEMBER 2022, SUNDAY

Time Room 301
Registration 08:30-09:00 Poster & Exhibition 08:30-17:00
09:00 – 09:50
(50 mins)
Keynote Lecture 3
New Advances in Surgery for Early Lung Cancer.
Speaker: Jin-Shing Chen (Taiwan)
10:00 – 11:30
(30 mins)
【Technology 1】
Use of Artificial Intelligence as a Form of Assist in Health Guidance, and Early Detection of Diseases Using the Latest Technology.
Speaker: Toru Kikutsuji (Japan)
10:30 – 11:00
(30 mins)
【Technology 2】
The Intelligentization and Smart Care of the Smart Medical Mall.
Speaker: Fred Yang (Taiwan)
11:00 – 11:30
(30 mins)
【Technology 3】
Anti-Aging Health Check-Up System.
Speaker: Chizumi Yamada (Japan)
11:30 – 12:00
(30 mins)
Closing Remarks
The Future of Health Checkup Industry
Speaker: President of ICHEP 2025 (TBC) Japan
AmCham 2022 Citizen’s Health Forum
13:30 – 13:40
(10 mins)
Open Remark
13:40 – 14:00
(20 mins)
【Session Ⅰ: Health Policy】
(TBC)
Speaker: Shu-Li Chia
14:00 – 14:20
(20 mins)
【Session Ⅰ: Health Policy】
(TBC)
Speaker: Che-Hung Lin
14:20 – 14:50
(30 mins)
【Session Ⅱ: Health Promotion】
Revisit Cholesterol Issue with Focus on Dietary Oxidized Cholesterol
Speaker: Zhen-Yu Chen
14:50 – 15:20
(30 mins)
【Session Ⅱ: Health Promotion】
Are dietary supplements with specific composition of amino acids necessary
Speaker: Rajavel Elango
15:20 – 15:30
(10 mins)
Coffee Break
15:30 – 16:00
(30 mins)
【Session Ⅲ: Health Nutrition】
The roles of branched-chain amino acids (BCAA) in sport nutrition.
Speaker: Yoshiharu Shimomura
16:00 – 16:30
(30 mins)
【Session Ⅲ: Health Nutrition】
The effects of pre-exercise cystine and glutamine intake on gastrointestinal permeability and subjective fatigue in young active men
Speaker: Masashi Miyashita
16:30 – 16:50
(20 mins)
Panel discussion
16:50 – 17:00
(10 mins)
Closing Remarks